Tuesday, March 16, 2010

Pelayar Blog GPMS Sitiawan

Assalamulaikum w.b.t
Untuk makluman semua,saya sebagai salah seorang panel blog ini tidak akan menulis lagi di dalam blog ini buat beberapa bulan ini.Semua tulisan akan ditulis oleh panel lain di blog ini.Ini disebabkan kebanyakan tulisan saya yang lebih kepada bentuk teguran telah banyak disalahertikan oleh pihak-pihak tertentu.Dan demi menjaga semangat ukhuwah islamiyah,saya mengambil keputusan untuk berhenti untuk beberapa ketika.Cuma pesanan kepada mereka yang selalu terasa dengan teguran,kalau kita tak buat sesuatu kesalahan tak perlu cepat melatah atau terasa dengan teguran itu.
Kita suka menegur orang,tapi bila kita ditegur,melenting.Kita rasa diaibkan bila ditegur walaupunsecara umum,tapi mungkin suatu ketika dahulu kita pernah mengaibkan orang lain didepan umum.Cubalah fikirkan kembali.
Salam ukhuwwah

Ketua Biro Dakwah GPMS Sitiawan
Naib Pengerusi 1 GPMS Perak.

1 comment:

  1. apa masalah... buat cara jepun... letak jawatan jer.. kalo tak b oleh kena tegor... jgn jd bodoh... jwatan ini bukan milik peribadi... TAPI TAKUT LEPAS KERANA DGN JAWATAN INI BUAT DUIT UTK DIRI SENDIRI.. ITU PASAL TAK MAU LEPAS... NANTI SURUUU MISS KOT.. itulah persatuan melayu...

    ReplyDelete